Warm Winterlicht

WarmWinterLicht

WWL 2021 = GEANNULEERD!!

Een in wintersfeer gehulde lichtroute gecombineerd met foodtrucks en een winterkermis.

Een uniek lichtfestival zoals je die nog nooit hebt gezien!

0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

Warm Winterlicht 2021 is meer dan alleen een lichtroute!

Warm Winterlicht is ook dit jaar weer hét lichtfestival van de Achterhoek en de Liemers. Alles draait om een gezellige winter- en kerstsfeer waar jij samen met jouw vrienden, familie of collega's ongedwongen van kunt genieten! Tijdens deze editie worden verschillende concepten samengevoegd tot één winterse lichtbeleving.


Wintercircus

Een gedeelte van het terrein van Markant Outdoorcentrum wordt komende winter omgebouwd tot een heus WINTERCIRCUS. Hier zal circus Bolalou diverse circusshows geven die leuk zijn voor jong én oud! Met clowns, acrobaten, pony’s, honden, papagaaien, jongleurs en nog vele meer maken ze er één groot spektakel van. Shows

duren gemiddeld 15 a 20 minuten en worden o.a gespeeld in een grote circustent.

Winterkermis

Op het terrein van Warm Winterlicht komt ook een winterkermis te staan, met meer dan 25 kermisexploitanten is dit één van de grootste uit de regio. Hier staat de échte kerst- en wintersfeer centraal en zal het vol komen te staan met leuke laagdrempelige attracties. Dus geen botsauto's en spanning, maar een draaimolen en winterse muziek!

Foodtrucks

De locatie staat ook wel bekend om het jaarlijkse foodtruckfestival Achterhoek. Helaas kon dit afgelopen zomer niet doorgaan wegens de aangescherpte coronamaatregelen. Tijdens Warm Winterlicht zullen er weer enkele foodtrucks te vinden zijn die heerlijke winterse lekkernijen aanbieden op ons foodtruckplein. Eén en al winterse gezelligheid met lekker eten, een sfeervol terras, muziek en knapperende vuurkorven. Poffertjes, erwtensoep, Lowded Fries, stampotjes, broodjes rookworst, hapjes uit een Amerikaanse smoker... Je hoeft dus zeker niet met een volle maag naar Warm Winterlicht te komen!

Live muziek

Op allerlei verschillende plekken wordt tijdens de gehele avond live muziek gespeeld. Dit met gezellige muziek dat past bij een winters festival!

Lichtroute

De lichtroute is de verbindende factor van Warm Winterlicht. De route is ongeveer 1.5 km lang en brengt jou langs het foodtruckplein, en het wintercircus. De lichtroute is net zoals ieder jaar gevuld met leuke lichtobjecten in verschillende thema's.

Eten & Drinken

Tijdens de WarmWinterLicht route zijn er tal van (warme) dranken en heerlijke lekkernijen te verkrijgen. Een greep uit het assortiment is bijvoorbeeld een broodje rookworst, erwtensoep, boerenkool met rookworst en een portie boerenfriet met mayo. Ook wordt er (bok)bier, glühwein, wijn, warme chocolademelk en frisdrank geschonken.        

Warm Winterlicht 2022
Tickets 2021
Bij de tickets zit het volgende inbegrepen

Ontvangst met warme chocolademelk of glühwein boven het kampvuur

Toegang tot de lichtroute en Wintercircus

Muntjes voor twee willekeurige kermis attracties

Muntjes voor één circusvoorstelling

PERFECTE PLEK

Middenin de natuur; Dichtbij de horeca

Dé lichtroute van de Achterhoek en Liemers, een magische beleving voor iedereen! Geopend op 24 t/m 30 dec + 1 & 2 jan 2021 van 17.00 tot 21.00 uur.

Tijdens de kerstdagen en kerstvakantie kunt u genieten van prachtige lichtkunsten op het terrein van Markant Outdoor in Braamt. Dit jaar zijn enkele verrassende nieuwe technieken te zien en krijgt het terrein een extra dimensie door fantasierijke beeldende lichtobjecten.

Scroll naar boven